737 238 668 [Odtahová služba]

736 133 075 [Pomoc v nouzi]

Nová ŠKODA ENYAQ iV

Plně elektrické SUV

Nevšední výjimečnost

ENYAQ iV stojí na modulární platformě MEB speciálně vyvinuté pro elektrické vozy. Nabízí tak špičkovou techniku, rychlé nabíjení a vysoký dojezd.

STYLOVÝ A SEBEVĚDOMÝ

Vzhled našich SUV je stylový a sebevědomý. Této tradice se drží i ENYAQ iV a přichází s designem, který je důvěrně známý, ale zároveň inovativní a poutavý. Jeho elegantní proporce dávají tušit bohatou nabídku prostoru v interiéru.

VÝJIMEČNĚ PROSTORNÝ, VÝJÍMEČNĚ KVALITNÍ

Prostornost modelu ENYAQ iV zdůrazňuje nové pojetí interiéru a objemný zavazadlový prostor, který je pro naše vozy typický. Kvalitní zpracování a příjemné materiály vám zaručí pohodu na cestách, na nichž jistě oceníte množství praktických odkládacích prostor. Ekologický charakter elektromobilu skvěle podtrhují materiály šetrné k životnímu prostředí.

Dvoudílná Top LED zadní světla po stranách zdobí krystalové segmenty. Jsou vybavena animovaným ukazatelem směru jízdy, který nejen skvěle vypada, ale také lépe informuje ostatní řidiče o vašem úmyslu odbočit.

INTELIGENTNÍ, INOVATIVNÍ, INTUITIVNÍ

Kromě nově pojatého interiéru přináší ENYAQ iV celou řadu inteligentních a inovativních řešení, jejichž ovládání je zcela intuitivní. Mezi ně patří například standardně dodávaný virtuální kokpit, široké možnosti konektivity, ambientní osvětlení a v neposlední řadě také zcela nový head-up-displej s rozšířenou realitou.

ÚSPORY, KTERÉ POTĚŠÍ

Při jízdě elektromobilem šetříte nejen životní prostředí, ale také svoji peněženku. Čekají na vás bonusy v podobě finančních úlev, zvýhodnění při parkování či v provozu a mnohé další.

Volič automatické převodovky DSG  s technologií shift-by-wire již s převodovkou není mechanicky spojen, takže příkazy přeřazení probíhají pouze elektronicky. Řazení elegantním přepínačem, stejně jako aktivaci nové elektrické parkovací brzdy, tak zvládnete lehkým pohybem prstu. Zcela nový dvouramenný volant umožňuje ovládání všech hlavních funkcí.

Navštivte nás na pobočkách

Autocentrum Lukáš, s.r.o

Valašské Meziříčí

Autocentrum Lukáš, s.r.o

Frenštát pod Radhoštěm

Autocentrum Lukáš, s.r.o

Rožnov pod Radhoštěm

Autocentrum Lukáš, s.r.o

Šenov u Nového Jičína